top of page

Thu, May 16

|

Amsterdam

Master GEAVANCEERDE MICRONEEDLING & EXOSOME SOLUTIONS.

Tijdens de workshop presenteren we de meest geavanceerde technologieën in de meso- therapie. We delen kennis over producten die de horizon van de esthetische geneeskunde al bepalen in veel landen. Bezoek ons en kom meer te weten over de waardevolle behan- delingstechnieken die nu beschikbaar zijn.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Master GEAVANCEERDE MICRONEEDLING & EXOSOME SOLUTIONS.
Master GEAVANCEERDE MICRONEEDLING & EXOSOME SOLUTIONS.

Time & Location

May 16, 2024, 10:00 AM – 6:00 PM

Amsterdam, Prinsengracht 382, 1016 JB Amsterdam, Nederland

About the event

SPECIAAL PROGRAMMA

VITAL INJECTOR 2

Snelle en effectieve mesotherapie met een computergestuurd systeem met vaccuümhulp. Levert 1000-2000 micropuncties per 15 minuten. Doseert oplossingen nauwkeurig met een nauwkeurigheid tot 0,001 ml. Compatibel met spuiten variërend van 1cc tot 5cc. Een zeer populair apparaat, aanbevolen door esthetische artsen wereldwijd. Tijdens deze sessie ziet u hoe een mesotherapiebehandeling eruit kan zien zonder bulten, blauwe plekken of pijn.

EPN + CELLMULA HSR

Ontdek de unieke mogelijkheden van 's werelds enige elektroporatie-micronaaldsysteem in combinatie met Cellmula HSR. Deze peptide-ampul, speciaal ontworpen voor EPN, is verrijkt met haargroeibevorderingen en voedende ingrediënten om de hoofdhuid te stimuleren en de haarregeneratie te bevorderen. Tijdens deze sessie worden de voordelen besproken van diepte levering middels elektroporatie.

ELLISYS PLUS FRACTIONAL RF + V TECH SYSTEM EXOSOME + POLINUCELOTIDE

Leer meer over een geavanceerde behandeling waarbij gebruik wordt gemaakt van door RF geïnduceerde warmte om fibroblasten te activeren, hiermee wordt de communicatie van exosomen verbeterd. Deze sessie laat zien hoe de combinatie van RF-energie en hoogwaardige exosomen met behulp van het V Tech-systeem de productie bevordert van collageen en weefselregeneratie.Het laat tevens zien hoe de behandeling resulteert in dramatische verjongingseffecten.

FOCUSKIN AI SKIN ANALYSIS

Tijdens de workshop krijgt u de mogelijkheid om een uitgebreide gezichtsanalyse te ondergaan met behulp van het Focuskin-apparaat. Deze technologie biedt geavanceerde beeldvorming van de huid en huidanalyse met een geavanceerd AI-model. Resultaten zijn onmiddellijk beschikbaar in een te downloaden PDF.

Share this event

bottom of page