top of page
Hydroimpact logo projekt SZARE.png

Hydroimpact – 's werelds eerste waterstofbehandeling voor een gezonde huid!

 

Pure waterstof is met zijn wetenschappelijk bewezen voordelen een echte doorbraak op het gebied van niet-invasieve huidregeneratie en de behandeling van huidonvolkomenheden.

Het belangrijkste doel van de behandeling is om de huidveroudering tegen te gaan door de schadelijke vrije zuurstofradicalen te neutraliseren. Daarnaast worden de poriën van de huid diep gereinigd en de dode huidcellen volledig niet-invasief verwijderd. 

Met Hydroimpact wordt uw huid weer schoon, fris en gezond!

 

100% NATURAL BEHANDELING!

Projekt bez tytułu.jpg

The World’s First Hydrogen Skin Care Treatment

HydroImpact behandeling is een nieuwe prestatie in esthetische technologie. Het ontleent zijn naam aan het stamwoord waterstof en impact. Het vermogen om de huid te hydrateren onderscheidt HydroImpact van alle andere huidvernieuwingsprocedures. HydroImpact waterstoff behandeling verwijdert dode huidcellen en extraheert onzuiverheden, terwijl tegelijkertijd de huid wordt verjongd met met waterstof doordrenkt water. De behandeling is rustgevend, verfrissend, niet-irriterend en direct effectief.

De HydroImpact Facial procedure is geschikt voor de meeste huidtypes, waaronder een dunne of ouder wordende huid, een atopische huid en een droge of vette huid. Het is een uitstekende basis voor bijna elke vorm van meer invasieve behandeling.

Moleculair Waterstoff
Middenfrequentie RF-lifting
 Elektroporatie
LED

Kenmerken

dziobek.png
Gebruik 4 geavanceerde technologieën tijdens één behandeling
voor een maximaal resultaat!
f4fc9d_5218b4a71a3d46aba987fcb1c7173ff1~mv2_d_3840_5760_s_4_2.jpg.webp
f4fc9d_92044b61a1f04b22bb4bd15ed27cb8d2~mv2_d_3840_5760_s_4_2.jpg.webp

Een stroom van met waterstof doordrenkt water wordt op de huid aangebracht. Speciale gepatenteerde Hydroimpact technologie van realtime waterstroom garandeert dat de huid droog en schoon blijft. Waterstofmoleculen worden effectief afgegeven aan de huidcellen.

Medium radiofrequentie lifting sluit de huidporiën en verstevigt de huid. Elektroporatie opent de weg voor actieve ingrediënten naar de huidcellen. LED-licht stimuleert regeneratieve processen.

IMG_062.JPG

Effecten van Hydroimpact

  • Vermindering van lijntjes en rimpels

  • Diepe reiniging

  • Vermindering van pigmentvlekken

  • Huidrevitalisatie

  • Vermindering van ontstekingen

  • Verbeterde huidspanning

  • Verbeterde teint

  • Behandeling van acne

  • Behandeling van haaruitval

  • Vermindering van sebumproductie

Waterstof Huidreiniging

Moleculaire waterstof is zo klein van formaat dat het werkt als een ultraprecieze peeling die precies de poriën van de huid bereikt. Deze hoge precisie is haalbaar door de deeltjesgrootte. Bovendien is waterstof erg licht, waardoor het de huid ook bij intensieve reiniging niet irriteert. Het is geschikt voor alle huidtypes en 100% natuurlijk, allergievrij.

1200 ppm Moleculaire Waterstof

2 liter Waterstofwater in één behandeling

Onvergelijkbare frisheid van de huid

IMG_072.JPG

 Behandelingsresultaten

zatrzymanie procesów starzenia2.png

Diepe reiniging van huidporiën en moeilijk bereikbare plekken.

Een met waterstofmoleculen verzadigde waterstraal kan als geen andere technologie de poriën van de huid op een volledig niet-invasieve manier bereiken en reinigen. Zelfs de kleinste onvolkomenheden worden grondig gereinigd. Na de behandeling heeft u een gevoel van frisheid en lichtheid.

redukcja produkcji sebum.png

Verminderen van sebumproductie. Reinigen en in balans brengen.

Tijdens de behandeling worden de verstopte talgklieren gereinigd en weer open gemaakt. Op plekken met een verstoorde sebumproductie dringt waterstof de huidcellen binnen en herstelt de werking ervan. Het resultaat is een gezondere, minder vette, niet glimmende huid en een verbetering van uw dagelijkse leefcomfort.

Tegengaan van huidveroudering – de unieke eigenschap van waterstof.

Vrije radicalen zijn verantwoordelijk voor huidveroudering en verschillende huidproblemen.

Door de schadelijke vrije zuurstofradicalen te neutraliseren wordt de goede werking van de huidcellen hersteld. Uw huid wordt gezonder en vindt ondanks het verstrijken van de tijd zijn natuurlijke balans terug.

złuszczanie naskórka.png

Verwijderen van dode huidcellen met een hydrogeen waterstraal.

Tijdens de behandeling wordt via het Hydro-W handstuk een waterstraal met waterstofbelletjes gedoseerd die als een uiterst precieze peeling werkt. Het verwijdert dode huidcellen, resten van make-up, crèmes en zelfs verontreinigingen uit de lucht. Uw huid wordt perfect schoon, zacht en fris.

usunięcie drobnych przebarwień.png

Verminderen en voorkomen van pigmentvlekken.

Door de exfoliatie met een straal van hydrogeen water worden oppervlakkige pigmentvlekken verwijderd of verminderd. De huidcellen beginnen weer goed te werken en de melanocyten stoppen met de overmatige productie van melanine (huidpigment). Hydroimpact is tevens effectief om pigmentvlekken door de zon te voorkomen.

leczenie stanów zapalnych.png

Verminderen en behandelen van ontstekingen. Antibacteriële werking.

Acne en ontstoken of etterende huidaandoeningen worden effectief gereinigd en ontsmet dankzij de gunstige eigenschappen van waterstof. Uw huid is na de behandeling in een ideale staat voor snelle regeneratie en effectieve genezing van probleemzones. Door de werking van waterstof wordt bovendien de natuurlijke balans hersteld om nieuwe huidaandoeningen te voorkomen. 

Aanbeveling door expert

42AA939F-2A3F-445F-8976-4A6F187C2F39.jpeg

Dr Jung, Chan-Woo

Spec. Dermatologist Seoul, Zuid-Korea

JFC Clinic, Gangnam-gu

[source: SkinRex Europe]

"Gezichtsbehandelingen met moleculaire waterstof werden dagelijkse routine in onze kliniek. Zuurstof wordt omgezet in energie. Maar de bijwerking is het ontstaan ​​van vrije radicalen. Vrije radicalen zijn sterke oxidatiemiddelen. Vrije radicalen beschadigen ook huidcellen. Vrije radicalen zijn verantwoordelijk voor huidveroudering en ziekten. Hydroimpact elimineert vrije radicalen met een met waterstof doordrenkte waterstraal. Waterstofmoleculen zijn erg klein van formaat en kunnen daarom diep in de huid doordringen. Er is veel wetenschappelijk onderzoek over moleculaire waterstof. De belangrijkste functies zijn anti-veroudering, ontstekingsremmende en verbetering van de stofwisseling. Hydroimpact waterstofbehandelingen zijn de pijler van onze kliniek."

iMG_098.jpg

Technische specificatie

Hydroimpact logo projekt SZARE.png
iMG_086.jpg

Rated Voltage:100 ~ 240 Vac, 50-60Hz

Power ConsumptionMax.: 280W

Dissolved Hydrogen Concentration:1000 ~ 1200ppb

Handpieces: 1 x HYDRO-W, 1 x HYDRO-E

Technologies: Molecular Hydrogen water jet, LED, EMS, RF

RF type: Bi-polar

Water Capacity: 2,000ml

Dimension: (mm)520(W) x 410(D) x 1250(H)

Weight: 39Kg

skinrex-europe-logo-niebieski.png

Manufactured by SkinRex Co. Ltd,

South Korea

Offerte Aanvragen

Bedankt voor je bericht!

CHECK NU:

Best price!

Practical Informations

Return of Investment Simulation

Before&After Photos

bottom of page